Ποιοι είμαστε

Η λεξη οικογένεια για εμάς είναι περισσότερα πράγματα απο απλά δεσμοί συγγενικοί. Όλοι μαζί, συγγενείς αλλα και συνεργάτες δενόμαστε με δεσμούς αλληλεγγύης, κάτι σαν...ρομαντικό, κάτι σαν ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά. Είμαστε πάντα ο ένας για τον άλλον. Και όλοι μαζί δουλεύουμε για εσάς.

Γιατί το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας ικανοποιεί.Το γέλιο ενος παιδιού όταν βλέπει την τούρτα γενεθλίων του. Την απόλαυση ενός εργαζομένου όταν πίνει την πρώτη γουλιά του πρωϊνού του καφέ ή τρώει την πρώτη μπουκιά του πρωϊνού του. Το χαμόγελο απο εναν ικανοποϊημένο πελάτη που παίρνει κάθε μέρα το ψωμί του και είναι το ίδιο νόστιμο, φρέσκο και ζεστό.

Ποιοι είμαστε

Όλα ξεκίνησαν στα Ζαγοροχώρια στο χωριό Άγιος Μηνάς όπου ο παππούς μας (Βαγγέλης Βακόλας), έμαθε πως τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η ειλικρίνια , η εργατικότητα και η τίμια δουλειά. Αυτός μας τα μεταλαμπάδευσε μαζί με τις γνώσεις του στο αντικείμενο, που απέκτησε δουλεύοντας σκληρά πολλά χρόνια στον χώρο. Ήρθε στην Αθήνα μικρό παιδί 14 ετών και ξεκίνησε να δουλεύει σε διάφορες δουλειές μέχρι που βρήκε αυτο που αγαπάει. Την αρτοποιεία.

Το 1979 άνοιξε το πρώτο δικό του μαγαζί στην Γλυφάδα. Ο πατέρας μας (Χάρης Βακόλας) μεγάλωσε μέσα σε αυτό το μαγαζί και έμαθε τις ίδιες αρχές. Σπούδασε την τέχνη της αρτοποιεϊας και την δίδαξε σε σχολές κατάρτισης (ΙΕΚ). Μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχή εκπαίδευση τελειοποίησε την τέχνη και θεωρείται ένας απο τους πιο καταρτισμένους και γνώστες του αντικειμένου της αρτοποιείας. Βρίσκεται στο συμβούλιο της συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών και περιχώρων.

Ποιοι είμαστε

Εμείς, τρίτη γενιά στον χώρο, με την συμβολή του πατέρα μας και την εξειδικεύση του στην αρτοποιεϊα, αναλαμβάνουμε νέα πόστα.

Την ζαχαροπλαστική, χρησιμοποιώντας τις πιο φρέσκιες πρώτες ύλες δημιουργούμε γευστικές δημιουργίες για κάθε απαίτηση, για κάθε προσδοκία. Για τις καθημερινές σας γλυκές “ανάγκες” ή για τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Τον καφέ, συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες, λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος σεμιναρίων για την καλύτερη γεύση και το πλούσιο άρωμα σε όποια προτίμηση έχετε.

Την εξυπηρέτηση, με ευγένεια και σεβασμό απαντάμε σε κάθε ερώτηση σας, δίνουμε λύση σε κάθε σας δισταγμό και πάντα με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης, γιατί ξέρουμε πως όταν φύγετε από τα καταστήματά μας σίγουρα θα θέλετε να ξανάρθετε... και εμείς να σας ξαναδούμε.

Ποιοι είμαστε

Γνωρίζουμε οτι κάνουμε την δουλειά μας καλά γιατι πολύ απλά την αγαπάμε.

Πάντα με τις αρχές που συνεχίζει να μας δίνει ο πατέρας μας και που θα δώσουμε και εμείς στα παιδιά μας και με την βεβαιότητα οτι εκεί ψηλά ο παππούς μας θα καμαρώνει για αυτό που ξεκίνησε και εμείς συνεχίζουμε...